Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren eğitim kadrosuyla öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan,okulu çevrenin kültür merkezi haline getiren, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutarak, kaliteden ödün vermeden çağdaş bir eğitim sunan kurum olmak.

Başarılar: Öğrencilerimiz il ve ilçe düzeyinde düzenlenen başta satranç turnuvaları olmak üzere farklı sportif ve kültürel yarışma ve turnuvalarda derecelere girmektedir.

Saatler: Toplanma 08:50 Çıkış 14:55
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Her yıl Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç minikler il birinciliğinde öğrencilerimiz her yıl derece yaparak ödüller kazanmaktadırlar.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Sıfır Atık

WEB - https://kumlucamehmetakifersoy.meb.k12.tr

Adres - Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Belediye Sokak No 6 74410 Kumluca / BARTIN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Sabah 07:00´dan akşam 18:30´a kadar her saat Bartın servisi bulunmaktadır. Ulus´a günde 1 servis bunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bartın´ a uzaklık 38 km Ulus´a uzaklık 29 km